0032 479 94 82 53Contacteer ons

Product was successfully added to your shopping cart.

Thee zetten

Thee zetten

Bereiding

Het bereiden van de perfecte thee is een aangename bezigheid. Kijk hoe de traditionele elementen harmonieus samenkomen om de perfecte thee te vormen en geniet van de pure theesmaak. Verschillende zintuigen worden geprikkeld bij het bereiden en drinken van Mighty Leaf-thee. Wij leren u de perfecte thee te bereiden.

Water

De kwaliteit van thee wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van het water dat ervoor gebruikt wordt. Gebruik best gefilterd water of flessenwater, liefst geen kraantjeswater, gedistilleerd of mineraal water. Laat het water nooit te lang koken want dan krijg je flauw smakende thee.

Koken van het water

1) Laat gefilterd water of flessenwater koken.

2) Terwijl u wacht op het water, giet u warm water in uw theepot en –tassen. Ledig ze na enige tijd. Een warme theepot zal de ideale temperatuur van uw thee langer aanhouden.

Thee van grote bladeren

Open ons handgemaakte theezakje langzaam en geniet van het aroma van de verse theebladeren. Gebruik 1 theezakje Mighty Leaf Tea voor 2 tassen thee.

Infusietijd

Giet water over het zakje. Laat niet langer dan 4 minuten trekken. Zie hoe de bladeren in het zakje de ruimte hebben om sierlijk te ontvouwen in uw tas, zodat u een rijke en smaakvolle thee verkrijgt.

Proef het blad

Proef van uw thee en herontdek het oorspronkelijke plezier van theedrinken. Dit is de magie van Mighty Leaf.

Zwarte thee: Water koken op max 96°C
Groene thee: Water koken op max 76°C tot 82°C. Niet langer dan 3 minuten trekken.
Witte Thee: Laten trekken tussen de 3 -5 minuten.
Kruidenthee: Laten trekken tot 5 minuten.