0032 479 94 82 53Contacteer ons

Product was successfully added to your shopping cart.

WINKELBELEID

Neem contact met ons op als u vragen hebt over onze theeproducten, ons beleid, feedback, opmerkingen of vragen op info@mightyleaftea.be

Mighty Leaf Tea Benelux
Zwartestraat 45
8647 Lo-Reninge
België

BTW BE 0454 423 125

Tel: 0032 479 94 82 53

Betalingsopties

Wij accepteren Visa, Mastercard, Bancontact of overschrijving.

Veiligheid

Het invoeren van uw creditcardgegevens en andere betalingssystemen zijn volledig veilig. We hebben de nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw betalingsinformatie met nauwkeurigheid en vertrouwelijkheid wordt behandeld.

Privacy en Beveiliging

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens is Mighty Leaf Tea, Zwartestraat 45, 8647 Lo-Reninge. Uw gegevens zullen uitsluitend gebruikt en bewaard worden voor doeleinden van klantenbeheer en van onze bedrijfsvoering zoals bijvoorbeeld de verwerking van bestellingen, alsook het toesturen van eigen aanbiedingen of die van zorgvuldig geselecteerde derden. Mighty Leaf Tea verstrekt geen gegevens aan derden die u persoonlijke levenssfeer zouden kunnen aantasten.

Verzamelde persoonsgegevens

Om uw online bestelling te kunnen verwerken, vragen wij uw naam, e-mailadres, creditcardnummer, de vervaldatum, de naam en het factuuradres van uw creditcard, adres indien anders dan uw creditcard factuuradres, en een telefoonnummer. Deze gegevens zij voor ons enkel van belang om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling.

Het beschermen van uw persoonlijke gegevens

Wanneer u ons uw persoonlijke informatie geeft om uw online bestelling te voltooien, ontvangen wij deze informatie met behulp van een beveiligde internet server in dienst van de industrie standaard beveiligd transport protocol, bekend als SSL (Secure Socket Layer). SSL codeert alle persoonlijke informatie die u ons geeft om ervoor te zorgen dat deze informatie wordt verzonden naar ons in een privé en veilige manier. Eenmaal ontvangen, worden al uw persoonlijke gegevens beveiligd tegen toegang door onbevoegden.

Toestemming

Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke informatie door ons bedrijf bij bestellingen. Ook bent u op de hoogte dat wij uw gegevens enkel gebruiken zodat wij u bij problemen op de hoogte kunnen brengen en wij mochten er problemen zijn contact met u kunnen opzoeken.

Levering Methoden en opties

Wij streven ernaar om alle bestellingen te leveren binnen 72 uur of binnen 2-5 dagen.

België Leveropties

Standaard levering - € 4,95, / boven de € 55 gratis bezorging

Nederland, Luxemburg, Duitsland Leveropties

Standaard levering - € 6,50, boven de € 55 gratis bezorging

Frankrijk Leveropties

Standaard levering - € 9,95, + € 29 extra kosten voor de eilanden boven € 99 gratis bezorging.

Oostenrijk  Leveropties

Standaard levering - € 9,95, boven € 99 gratis bezorging.

Italië Leveropties

Standaard levering - € 15,50, + € 29 extra kosten voor de eilanden boven € 149 gratis bezorging.

Spanje Leveropties

Standaard levering - € 19,95, + € 29 extra kosten voor de eilanden boven € 199 gratis bezorging.

Groot-Brittannië Leveropties

Niet mogelijk momenteel door Brexit

Ierland Leveropties

Standaard levering - € 29,50, boven € 199 gratis bezorging.

Zweden Leveropties

Standaard levering - € 29,50, boven € 199 gratis bezorging.

Denemarken Leveropties

Standaard levering - € 29,50, boven € 199 gratis bezorging.

Kroatië Leveropties

Standaard levering - € 29,50, boven € 199 gratis bezorging.

Tjechië Leveropties

Standaard levering - € 19.95, boven € 199 gratis bezorging.

Hongarije Leveropties

Standaard levering - € 19.95, boven € 199 gratis bezorging.

Portugal Leveropties

Standaard levering - € 29,50, boven € 199 gratis bezorging.

Algemene Voorwaarden van Aankoop

De bepalingen en voorwaarden uiteengezet in deze voorwaarden van de aankoop en de "Toegangsvoorwaarden" vormen de gehele overeenkomst tussen Mighty Leaf Tea Benelux en u (de "Koper") betreffende het te kopen product via de website. De hier gebruikte termen hebben de betekenis zoals hierin gedefinieerd, of indien niet gedefinieerd, zoals gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden (hieronder).

1. Aanbod en aanvaarding

Door het bestellen van een product op deze website, zal de koper geacht te hebben een bestelling te hebben gedaan om het opgegeven product te kopen van Mighty Leaf Tea Benelux op grond van deze overeenkomst. De aanvaarding en vervulling door Mighty Leaf Tea Benelux  van elke bestelling op de website is onderworpen aan de aanvaarding van de koper van alle voorwaarden van deze overeenkomst.

2. Prijzen, beschikbaarheid en belastingen

De prijzen van het product op de website kunnen ten allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Alle producten zijn mogelijk niet beschikbaar in alle gebieden. Beschikbaarheid van het product is onderhevig aan verandering op elk gewenst moment en Mighty Leaf Tea Benelux geeft geen garanties met betrekking tot de beschikbaarheid van producten. De koper is verantwoordelijk voor belasting of enige andere overheidskosten als gevolg van de verkoop, het gebruik of de levering van het product. Alle van toepassing zijnde belastingen en andere kosten zullen worden toegevoegd aan de aankoopprijs.

3. Betaling

Bij het bestellen van producten op de website, kan de koper gebruik maken van VISA, MasterCard, Bancontact of overschrijving. Mighty Leaf Tea Benelux accepteert geen cheques of onder rembours betalingen. Indien de koper in gebreke blijft bij de betaling voor de producten zal het desbetreffende product niet worden verzonden. Pas na het volledige bedrag te hebben ontvangen en nadat de bank hier kennis van heeft gegeven zal u product klaar gezet worden om te versturen en worden verzonden.

4. Verzending, titel en risico van verlies

Mighty Leaf Tea Benelux zal het versturen van producten met behulp van de verzendmethode, controleren en er op toezien dat alle producten correct en tijdig worden afgeleverd. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld door schade opgelopen tijdens het transport of enige vertragingen door onze verzendmaatschappij. De koper is verantwoordelijk voor alle verzendkosten.

5. Rendementen, wijzigen en annuleren

Indien u een bestelling wilt annuleren kunt u dit doen op twee verschillende manieren. U kunt ons bellen of mailen op onderstaande adresgegevens of (indien het product reeds verzonden is) het product op eigen kosten terugsturen en indien we het product in goede en correcte staat terug ontvangen, storten wij u het correcte bedrag terug.

6. Afwijzing van garanties

Verkoper geeft geen garantie , expliciet of impliciet, met betrekking tot inbreuk, in de producten of de verkoopbaarheid of geschiktheid van de producten voor een bepaald doel . De koper is zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de geschiktheid van de producten voor de toepassingen en toepassingen overwogen door de koper. De koper aanvaardt alle risico's en verplichtingen uit het bezit ontstaan, het gebruik of wederverkoop van de producten, afzonderlijk gebruikt of in combinatie met andere materialen en elk risico op aansprakelijkheid op grond van vermeende nalatigheid van de kant van Mighty Leaf Tea Benelux.

7. Koper vertegenwoordigingen

Koper verklaart dat hij/ /zij de nodige macht en het gezag tot het aangaan van deze overeenkomst en aan de verplichtingen uit hoofde van deze overeenkomst heeft. Koper verklaart dat hij/zij de nauwkeurige informatie verstrekt aan Mighty Leaf Tea Benelux bij aankoop van producten via de website en dat zijn/haar aanbod om producten te kopen in overeenstemming is met alle toepasselijke wetten. Koper erkent en gaat ermee akkoord dat hij/zij zelf verantwoordelijk is voor de naleving van alle toepasselijke wet-en regelgeving met betrekking tot de aankoop, het bezit, het gebruik of de wederverkoop van de producten. De koper verklaart verder dat hij/zij vertrouwd is met de kenmerken van de producten, en zal voldoen aan alle wetten, voorschriften en normen voor het bezit, de behandeling, verwerking of gebruik van de producten door de koper, waaronder, maar niet beperkt tot, de voedselinspectie.

8.Klacht met betrekking tot levering van uw bestelling

Wij doen er alles aan om alle producten conform de bestelling te leveren. Na ontvangst van de bestelling dient koper de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden.
Mocht een product niet geleverd zijn conform de bestelling of niet voldoen aan de omschrijving op de website, dient koper dit per omgaande aan Mighty Leaf Tea Benelux te melden door ons een e-mail sturen aan info@mightyleaftea.be . Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen zal de mightyleaftea.be reageren op de klacht. Niettegenstaande bestaat het recht om een geschil voor te leggen aan een bevoegde rechtbank.

9. Probleem buiten onze wil

Zonder beperking van de werkingssfeer van de overige voorwaarden en bepalingen, is Mighty Leaf Tea Benelux niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor vertragingen, verkeerd leveren van producten of misverstanden. Mighty Leaf Tea Benelux kan een bestelling annuleren, voor zover de hoeveelheid niet geleverd te wijten is aan een dergelijke oorzaak of omstandigheid. In geen geval zal Mighty Leaf Tea Benelux worden verplicht om producten terug te kopen of te vervangen. Bij geval van schade en/of andere problemen zullen wij wel ons best doen om te kijken waar het probleem zicht bevindt en u helpen waar we kunnen.

Lees deze Copyright notitie zorgvuldig voordat u van deze site gebruik gaat maken. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de voorwaarden van deze Copyright notitie. Indien u niet akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden, gelieve de site te verlaten.

Algemene voorwaarden

1. U moet ervan uitgaan dat alles wat je ziet, leest of hoort op deze site beschermd is door het auteursrecht, modelrecht en/of andere intellectuele eigendomsrechten, tenzij anders vermeld en mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met deze Voorwaarden. Mighty Leaf Tea Benelux biedt u geen garantie dat als u gebruik maakt van de materialen op deze site u rechten van derden die geen eigendom van of aangesloten zijn Mighty Leaf Tea Benelux schenden. Foto's, illustraties, afbeeldingen, tekst, etc, zijn eigendom van Mighty Leaf Tea Benelux of derde partijen die een licentie hebben verkregen van Mighty Leaf Tea Benelux. Het gebruik van deze materialen door u of door iemand anders geautoriseerd door u, is verboden, tenzij specifiek toegestaan ​​door deze Algemene Voorwaarden. Elk ongeoorloofd gebruik van de beelden is een schending van de auteursrechten, merkenrechten en / of andere reglementen en statuten.

2. De handelsmerken, logo's en ontwerpen getoond op de site, zijn eigendom van Mighty Leaf Tea Benelux of derden die hun rechten in licentie gegeven hebben aan Mighty Leaf Tea Benelux. Niets op deze site mag worden uitgelegd als het verlenen door implicatie, uitsluiting of anderszins, enige licentie of recht op een handelsmerk getoond op de site zonder de schriftelijke toestemming van Mighty Leaf Tea Benelux of een derde partij die eigenaar is van de merken getoond op deze site.

3. U mag downloaden, afdrukken en opslaan van geselecteerde delen van deze site op voorwaarde dat u (i) alleen deze kopieën gebruikt voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik, doen (ii) het is verboden de inhoud van deze website te kopiëren of de inhoud te posten op een netwerkcomputer of het verspreiden van de inhoud in de media, en (iii) ook het wijzigen of veranderen van onderdelen kan niet worden getolereerd. Mighty Leaf Tea Benelux behoudt de volledige eigendom en de volledige intellectuele eigendomsrechten op alle inhoud die u download vanaf deze site. Behalve zoals hierboven vermeld, mag u niet kopiëren, downloaden, reproduceren, aanpassen, publiceren, distribueren, verzenden, of afgeleide werken van de content te creëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mighty Leaf Tea op voorhand.

4. Mighty Leaf Tea Benelux heeft niet alle sites gelinkt aan deze site en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele offline pagina's of andere sites in verband met deze site. Uw link met andere offline pagina's of andere sites is op eigen risico.

5. Deze site kan links bevatten naar andere websites beheerd door derden andere dan de Mighty Leaf Tea Benelux. Dergelijke links worden uitsluitend gebruikt voor uw gemak. Mighty Leaf Tea heeft geen controle over zulke websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Het feit dat deze site links naar andere sites bevat, betekent niet dat Mighty Leaf Tea Benelux het goedkeurt, onderschrijft of deze sites aanbeveelt, noch enige connectie impliceert met de exploitanten ervan. Mighty Leaf Tea Benelux wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, wettigheid, betrouwbaarheid of geldigheid van de inhoud van andere sites en wijst alle verantwoordelijkheid voor verlies, letsel, vordering, aansprakelijkheid of schade, van welke aard dan ook die voortvloeit uit een derde partij websites of de inhoud daarvan direct of indirect via koppelingen op deze site.

6. Mighty Leaf Tea Benelux kan te allen tijde deze voorwaarden aanpassen door deze te actualiseren. Je bent gebonden aan dergelijke herzieningen en moet derhalve regelmatig deze pagina bezoeken om de huidige voorwaarden waaraan u gebonden bent opnieuw te doornemen.

7. Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van het België, zonder rekening te houden met conflicten van juridische principes. Elke juridische actie met betrekking tot een transactie onderworpen aan deze voorwaarden moet worden begonnen binnen een jaar nadat de oorzaak van de actie is ontstaan. Eventuele acties van de gekochte producten via de website die wordt begonnen in de provinciale of federale rechtbanken van België. Koper stemt ermee in zich te onderwerpen aan de jurisdictie van deze rechtbanken en doet afstand van enige claim die locatie is ongepast om welke reden dan ook in deze rechtbanken.