0032 479 94 82 53Contacteer ons

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mighty Leaf Tea

Mighty Leaf Tea werd geboren voor het enige doel van het inbrengen van het leven in een oud aflaat door het creëren van thee producten die nieuwe hoogten van kwaliteit en innovatie te bereiken.

Het ontstaan van Mighty Leaf Thee kwam in 1996 als resultaat van een gedeelde passie en droom voor ogen door man en vrouw team Gary shinner en Jill Portman wanneer zij hun theehuis gebaseerd op Fillmore in San Francisco, Verenigde Staten.

Hun passie is voor het creëren van de meest ongelooflijke handgemaakte theemelanges ergens gevonden, wereldwijd sourcing de beste ingrediënten beschikbaar. Parallel aan de hoogste normen van kwaliteit tegen Mighty Leaf Tea is aan de gang creatieve innovatie.

Onze speciaal ontworpen handgemaakte thee zakjes zijn ontworpen om de essentie van de kwaliteit die Mighty Leaf Teas ontketenen. Het ondersteunen van onze kwaliteit en innovatie is onze belofte om het hoogste niveau van customer service excellence te leveren in het dienen van de fijnste thee producten beschikbaar.