0032 479 94 82 53Contacteer ons

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koosjer Thee

Achttien van onze theesoorten dragen nu het Koosjerlabel en werden goedgekeurd door de Kashruth afdeling van de orthodoxe unie.

Koosjer Thee

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

 1. Organic* Breakfast

  Organic* Breakfast is een sterke ochtendmengeling van eersteklas zwarte theebladeren uit Ceylon, Darjeeling en Assam. Onze versie van de klassieke English Breakfast thee geeft voldoening van ochtend tot avond.

  Beginnend op: € 15,75

 2. Organic* Darjeeling Estate

  Seizoenthee Organic* Darjeeling Estate, gemaakt van de beste Darjeeling-theebladeren, wordt gekozen omwille van de bloemachtige, zoete en lange nadronk. Proef deze levendige Darjeeling-thee en het zal zijn alsof de tijd stilstaat op de theeplantages van de Himalaya met zicht op de Zeven Valleien… dit is puur genieten.

  Beginnend op: € 15,75

 3. Organic* Earl Grey

  Organic* Earl Grey is gemaakt van rijke organisch* geteelde zwarte theebladeren en gouden knoppen met een vleugje citroenachtige organische* bergamot. Mighty Leaf perfectioneert de klassieke thee met een elegante, gebalanceerde volle smaak. Earl Grey zelf zou hier trots op zijn.

  Beginnend op: € 15,75

 4. Earl Grey Decaf

  Earl Grey Decaf is een mengeling van hooggroeiende Ceylon en Chinese zwarte thee die gecombineerd met de rokerige sinaasappeltoets van bergamotvruchten, een elegante, evenwichtige smaakvolle thee vormen. Earl Grey zelf zou hier trots op zijn.

  Beginnend op: € 15,75

 5. Organic* hojicha green tea

  Organic* Hojicha wordt gemaakt van organische Japanse bancha-thee, een mengeling van in de pan gebakken en traag geroosterde groene theebladeren die een rijke, nootachtige drank vormen. Ontsnap eventjes en droom bij het drinken van deze organische* groene thee weg naar het glinsterende Motosuko-meer in de Japanse Alpen. Organic* Hojicha is een groene thee met een laag cafeïnegehalte.

  Beginnend op: € 15,75

 6. Organic* Spring Jasmine

  Organic* Spring Jasmine (vroeger gekend als Mountain Spring Jasmine) wordt gemaakt van gladde Chinese groene theebladeren die op natuurlijke wijze gearomatiseerd worden met Arabische jasmijnknoppen. Door het bedwelmende aroma en de gekruide, maar ronde smaak, is Mountain Spring Jasmine onze versie van een Chinese klassieker.

  Beginnend op: € 15,75

 7. Organic* Green Dragon

  Organic* Green Dragon, gemaakt van de organische* Dragonwell, de bekendste Chinese groene thee, verwent het volledige gehemelte met een lichtzoete, uiterst verfrissende smaak. Een traditioneel in de wok gebrande groene thee met een fijne kastanjeachtige smaak, een bedwelmend aroma en een prachtige geelgroene kleur.

  Beginnend op: € 15,75

 8. Marrakesh Mint Green Tea

  Marrakesh Mint, China Gunpowder gemengd met verfrissende pepermunt zal u wegvoeren naar prachtige watervallen diep in de Marokkaanse bergen. Verras vrienden en familie met deze levendige groene thee versterkt met pepermunt afkomstig van een berg in Tiznit.

  Beginnend op: € 15,75

 9. Organic* Mint Melange

  Organic* Mint Melange vernieuwt en verfrist door de fijne organische* pepermuntblaadjes uit het rijkelijke Midden-Atlasgeberte in Marokko. Een mooie ronde infusie met zoete afdronk. Organic* Mint Melange heeft de koele en pure smaak van pepermunt.

  Beginnend op: € 15,75

 10. Chamomille Citrus

  Chamomile Citrus is een verfrissende infusie, perfect om te ontspannen. Gemaakt van kalmerende Egyptische kamillebloemen en subtiele schijfjes citrusvruchten. Deze levendige mengeling verjongt de geest. Van bedwelmend aroma tot zoete smaak, geeft deze thee van Mighty Leaf met kamille, fruit en kruiden onze visie op de artisanale theekunst weer.

  Beginnend op: € 15,75

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)