0032 479 94 82 53Contacteer ons

Product was successfully added to your shopping cart.

Groene thee

Groene thee wordt geleverd als gehele losse bladeren thee, zijn vervaardigd in onze zijden biologisch afbreekbare zakjes, levert voordelen op voor de gezondheid en geeft u een onovertroffen smaak en ervaring. De smaken van onze thee zijn te goed om zomaar even in gewone theezakjes te stoppen. Samen met een onovertroffen smaak is deze thee ook heel goed voor de gezondheid, omdat ze antioxidanten en andere stoffen bevatten die kanker helpen voorkomen.

Groene thee

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

 1. Organic* hojicha green tea

  Organic* Hojicha wordt gemaakt van organische Japanse bancha-thee, een mengeling van in de pan gebakken en traag geroosterde groene theebladeren die een rijke, nootachtige drank vormen. Ontsnap eventjes en droom bij het drinken van deze organische* groene thee weg naar het glinsterende Motosuko-meer in de Japanse Alpen. Organic* Hojicha is een groene thee met een laag cafeïnegehalte.

  Beginnend op: € 15,75

 2. Organic* Spring Jasmine

  Organic* Spring Jasmine (vroeger gekend als Mountain Spring Jasmine) wordt gemaakt van gladde Chinese groene theebladeren die op natuurlijke wijze gearomatiseerd worden met Arabische jasmijnknoppen. Door het bedwelmende aroma en de gekruide, maar ronde smaak, is Mountain Spring Jasmine onze versie van een Chinese klassieker.

  Beginnend op: € 15,75

 3. Organic* Green Dragon

  Organic* Green Dragon, gemaakt van de organische* Dragonwell, de bekendste Chinese groene thee, verwent het volledige gehemelte met een lichtzoete, uiterst verfrissende smaak. Een traditioneel in de wok gebrande groene thee met een fijne kastanjeachtige smaak, een bedwelmend aroma en een prachtige geelgroene kleur.

  Beginnend op: € 15,75

 4. Green Tea Tropical

  Green Tea Tropical heeft mooie groene theebladeren die harmonieus vermengd zijn met tropische vruchten om een exotische sensatie te creëren. Een gezonde en verfrissende mengeling rijk aan antioxidanten. Green Tea Tropical is een perfecte introductie tot groene thee.

  Beginnend op: € 15,75

 5. Marrakesh Mint Green Tea

  Marrakesh Mint, China Gunpowder gemengd met verfrissende pepermunt zal u wegvoeren naar prachtige watervallen diep in de Marokkaanse bergen. Verras vrienden en familie met deze levendige groene thee versterkt met pepermunt afkomstig van een berg in Tiznit.

  Beginnend op: € 15,75

 6. Organic* Almond Spice

  Heerlijke kop biologische groene thee met een mengeling van kaneel , kardemom en amandel.

  Beginnend op: € 15,75

 7. Organic* Emerald Matcha

  Mix van Japanse Sencha en biologische Matcha groene thee.

  Beginnend op: € 15,75

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)