0032 479 94 82 53Contacteer ons

Product was successfully added to your shopping cart.

Gearomatiseerde zwarte thee

Gearomatiseerde Zwarte thee wordt geleverd als gehele losse bladeren thee, zijn vervaardigd in onze zijden biologisch afbreekbare zakjes, levert voordelen op voor de gezondheid en geeft u een onovertroffen smaak en ervaring. De smaken van onze thee zijn te goed om zomaar even in gewone theezakjes te stoppen. Samen met een onovertroffen smaak is deze thee ook heel goed voor de gezondheid, omdat ze antioxidanten en andere stoffen bevatten die kanker helpen voorkomen.

Gearomatiseerde zwarte thee

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

 1. Organic* Earl Grey

  Organic* Earl Grey is gemaakt van rijke organisch* geteelde zwarte theebladeren en gouden knoppen met een vleugje citroenachtige organische* bergamot. Mighty Leaf perfectioneert de klassieke thee met een elegante, gebalanceerde volle smaak. Earl Grey zelf zou hier trots op zijn.

  Beginnend op: € 15,75

 2. Earl Grey Decaf

  Earl Grey Decaf is een mengeling van hooggroeiende Ceylon en Chinese zwarte thee die gecombineerd met de rokerige sinaasappeltoets van bergamotvruchten, een elegante, evenwichtige smaakvolle thee vormen. Earl Grey zelf zou hier trots op zijn.

  Beginnend op: € 15,75

 3. Orange Blossom

  Orange Blossom is een heerlijke, volle thee rijk aan toetsen van sinaasappel, vanille en jasmijnbloesems. Deze donkere theesoort is een mengeling van Ceylon en Chinese zwarte thee, en is aromatisch en rijk van smaak. De smaak herinnert aan een oude portwijn en zal u zeker kunnen bekoren.

  Beginnend op: € 15,75

 4. Masala Chai

  Masala Chai met een mengeling van kruidige toetsen roept de drukke, aromatische heerlijkheden van een Indiase straatmarkt op. Zwarte theebladeren met subtiele hints van peper, sinaasappel, kaneel, kardemom en kruidnagel vormen onze chai, Indiase woord voor thee. Masala Cha is heerlijk wanneer vers gezet en vermengd met warme melk en suiker.

  Beginnend op: € 15,75

 5. Vanilla Bean

  Vanilla Bean een diepe mengeling van zwarte theebladeren met vanille uit Madagaskar… alsof u het aroma van wilde vanille in de tropen opsnuift. Vanilla Bean is een mengeling van Ceylon en Chinese zwarte theesoorten en heeft een volle en fruitige smaak. Deze thee zal u zeker kunnen bekoren.

  Beginnend op: € 15,75

 6. Organic* Coconut Assam

  Heerlijke Assam thee met een zoete en nootachtige mix van kokos en appel met een beetje kaneel : bijna een appeltaart thee!

  Beginnend op: € 15,75

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)